Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tohle partnerovi nikdy neříkejte

29. 11. 2016

 

Na srazu s kamarádkou vás někdo balil
Chcete mu dokázat, jak jste pro muže okolo stále žádoucí? Sice je to příjemné pomyšlení, ale není třeba vašeho partnera dohánět ke zbytečnému žárlení. Rozebírejte takové informace raději jen se svou kamarádkou. Od partnera se obdivu nedočkáte. Buď v něm probudíte žárlivce, který už vás na další sraz nepustí nebo ho naprosto zmatete.  Říkáte mu to proto, že se s ním chcete rozejít? Má si na toho druhého došlápnout? Váš partner nepochopí, že mu tím chcete dát najevo, že si vás má vážit, protože jste pro ostatní partnery stále ještě žádoucí.

Jeho rodiče nemůžete vystát
Dříve nebo později mu to nejspíše dojde. Nikdy ale neříkejte přímo, že je nesnášíte. Jak by bylo vám, kdyby to samé řekl o vašich rodičích? Nezbývá nic jiného, než abyste došli k nějakému kompromisu. Nebudete je navštěvovat každý týden. Ale když už se setkáte, buďte k nim milá a zdvořilá.

Jeho mužská chlouba není z těch největších
Jakmile přijde na jejich výbavu, je každý muž tak trochu ješita.  Proto bez uzardění tvrďte, že právě on je v posteli ten nejlepší jak do výkonu, tak do velikosti. Pokud se vyloženě zeptá, odpovězte mu. Jinak si toto téma nechejte raději pro sebe.V ostatní dny ho chvalte podle pravdy s dejte mu najevo svou náklonnost. V této choulostivé situaci ale raději trochu zalžete!

Jeho nejlepší kamarád je strašně sexy
Už jste se párkrát přistihla, že se vám o něm zdálo? V jeho přítomnosti raději sedíte, protože se vám chvějí kolena? Přestože svého partnera milujete, jeho kamarád je prostě ten typ, o kterém jste jako malá holka snila. Na tom není přece nic špatného. Vhled ale není všechno. Na to vždy pamatujte. Partnerovi to ale za žádnou cenu nikdy neříkejte. Mohla byste ohrozit nejen váš partnerský, ale i jejich kamarádský vztah.